Advies OR

Bent u op zoek naar een professioneel advies OR? Wij, van Buro Klaverdijk, geven ondernemingsraden advies over verschillende organisatie vraagstukken. Hierbij garanderen wij u een hoog kennisniveau. Wij adviseren de OR bij ingewikkelde financiële, juridische en bedrijfskundige vraagstukken. Maar Buro Klaverdijk geeft niet alleen passend advies, ook bieden wij maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van OR taken, OR bevoegdheden en natuurlijk de daarbij benodigde vaardigheden.

Advies OR – Onderwerpen

Wij, van Buro Klaverdijk, kunnen u optimaal adviseren bij diverse advies- en instemmingsaanvragen. Bijvoorbeeld in het geval van fusies, reorganisaties of grote investeringen. Wij kunnen u ook helpen bij het opstarten of instellen van uw ondernemingsraad, maar ook bij het organiseren van OR verkiezingen. Wij bekijken het advies van alle kanten, namelijk: bedrijfskundig, juridisch en financieel. Deze zetten wij disciplinair in als dit nodig is voor een juist advies. Dat betekent drie specialismen in één passend advies. Wij kunnen alle ontwikkelingsprocessen die aan de orde kunnen komen op een professionele wijze oppakken en afhandelen samen met onze betrouwbare en deskundige adviseurs.

Advies OR van Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Welk organisatievraagstuk u ook heeft wij garanderen adviezen van uitstekende kwaliteit. Wij werken tijdens onze adviestrajecten waar nodig samen met vaste partners die stuk voor stuk expert zijn binnen hun vakgebied. Wij geven, naast advies, ook trainingen waar wij aandacht besteden aan kennis en vaardigheden waar ieder OR lid over moet beschikken. U bent, als OR lid, immers de spin in het web voor de organisatie.

Heeft u interesse in een passend advies OR? Via de contactgegevens op de website kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen. Ook bij andere vragen helpen wij u graag verder. Wij staan u op werkdagen u graag telefonisch te woord. Voor onze open trainingen kunt u zich direct aanmelden via ons contactformulier.

OR opleidingen

Contact opnemen?