Adviesaanvraag ondernemingsraad

Het adviesrecht is het meeste gebruikte recht van de ondernemingsraad. Over veel kwesties moet de directie aan de OR advies vragen voordat een besluit kan worden uitgevoerd. Buro Klaverdijk geeft in haar trainingen onder andere duidelijkheid over waar een adviesaanvraag ondernemingsraad aan moet voldoen, voor welke voorgenomen besluiten advies van de OR nodig is en hoe de OR deze het beste aan kan pakken. Ook adviseren wij ondernemingsraden over vrijwel alle organisatie vraagstukken en garanderen u daarbij een hoog kennisniveau. Wij geven een passend advies bij ingewikkelde juridische, financiële en bedrijfskundige vraagstukken.

Adviesaanvraag OR? Wij staan voor u klaar!

Bij Buro Klaverdijk zijn de medewerkers gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden tijdens besluitvormingstrajecten. Hierbij kunt u denken aan ingewikkelde juridische, financiële en bedrijfskundige vraagstukken. Het advies dat u van ons aanneemt zal altijd maatwerk zijn. Ook zal het advies tot stand zijn gekomen in overleg met de OR. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn:

  • Beschikbare stukken bestuderen en bespreken
  • Memo opstellen met bevindingen en conclusies
  • Adviseren aan de OR inzake de medezeggenschap

Bij Buro Klaverdijk kunt u er verzekerd van zijn dat wij adviezen geven van uitstekende kwaliteit. Door de jaren heen hebben onze deskundigen veel kennis en ervaring mogen opdoen. Mocht er diepgaande expertise nodig zijn bij sommige vraagstukken. Dan vragen wij ondersteuning aan onze vaste partners die experts zijn binnen hun vakgebied.

Vrijblijvend contact voor OR advies

Wanneer u wilt weten wat Buro Klaverdijk precies voor u kan betekenen in adviestrajecten of interesse heeft in onze trainingen, dan raden wij u aan geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Heeft u andere vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contact formulier op onze website. Uiteraard zijn wij op werkdagen ook telefonisch bereikbaar. Graag helpen wij u verder!

Adviesaanvraag ondernemingsraad

Vrijblijvende offerte aanvragen