Ambtelijk secretaris ondernemingsraad

Bent u geïnteresseerd in een secretaris ondernemingsraad? Neem dan eens contact op met Buro Klaverdijk. Bij ons bureau kunt u terecht voor verschillende trainingen, namelijk OR Maatwerktrainingen, open trainingen en thematrainingen. De trainingen worden gegeven door onze experts die al jarenlang ervaring hebben in dit vakgebied.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verschillende trainingen? Neem dan contact met ons op.

Ambtelijk secretaris ondernemingsraad | Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk geeft al 25 jaar actief OR trainingen. Persoonlijke groei van de deelnemers staat bij ons voorop en wij doen er daarom ook alles aan om u zo veel mogelijk kennis mee te geven. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het geven van trainingen, bieden wij ook een service aan om ondernemingsraden te begeleiden en adviseren. Met onze trainingen hopen wij de leden zo te trainen dat ze zichzelf kunnen manifesteren, hun taken professioneel kunnen uitvoeren en kwalitatieve bijdragen kunnen leveren binnen de organisatie.

U kunt met ons bespreken op welke doelen u zich wilt focussen. Hier kunnen wij vervolgens rekening meer houden bij onze trainingen.

Succesfactoren

De basis van een succesvolle ondernemingsraad bestaat volgens Buro Klaverdijk uit 5 factoren, namelijk:

  • Het breed geïnformeerd zijn
  • Planmatig kunnen werken
  • In nauw contact kunnen staan met de achterban
  • De juiste prioriteiten kunnen stellen
  • De OR is een gelijkwaardige gesprekspartner van de bestuurder

Wij helpen u met het trainen van de leden om deze vaardigheden op hoog niveau te kunnen uitvoeren.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over de ambtelijke secretaris ondernemingsraad? Of wilt u meer weten over de trainingen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken wij naar welke trainingen het beste bij u en uw bedrijf aansluiten. Zo zorgen wij ervoor dat er een sterke ondernemingsraad wordt gecreëerd.

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?