Arbo training

Wilt u graag uw medewerkers een Arbo training laten volgen? Informeer dan eens naar de trainingen van Buro Klaverdijk! Hier worden verschillende trainingen gegeven die leerzaam zijn voor ondernemingsraden. Onze trainingen bestaan vooral uit praktijkervaringen. Wij vinden immers dat de beste manier om te leren is door de leerstof toe te passen in praktijk. Ons doel met deze trainingen is dat het OR lid zich sterker kan manifesteren, professioneel zijn taak kan uitvoeren en een kwalitatieve bijdrage kan leveren aan de organisatie.

Mocht u meer informatie willen weten over Buro Klaverdijk, dan kunt u de Over Ons pagina bekijken.

Arbo training | Trainingen bij Buro Klaverdijk

De OR draagt bij aan het verbeteren en bewaken van de arbeidsomstandigheden. Om de arbeidsomstandigheden goed in de gaten te houden, is het belangrijk dat de OR leden weten wat er van hen verwacht wordt, welke wetten er van toepassing zijn en wat onder de Arbo- en VGWM beleid valt. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van veel praktijk ervaring. Wij zijn er namelijk van overtuigd, dat de cursisten het meest leren door de leerstof meteen toe te passen. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van informatie van het deelnemende bedrijf.

Volg de training OR en pensioen

Met deze training krijgen de leden inzicht op het pensioenstelsel en de rol die de OR leden hierbij kan spelen. Veel mensen onderschatten deze rol soms. Tegenwoordig zijn veel pensioenregelingen via de CEO geregeld. Hierbij heeft het OR bijna geen zeggen. Tijdens de training wordt er verdiept in de details van een nieuw pensioencontract.

Aanmelden voor een Arbo training

Heeft u nog vragen omtrent de Arbo of OR en pensioen trainingen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij hopen u snel terug te zien bij Buro Klaverdijk!

 

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?