Basiscursus OR

Bij Buro Klaverdijk kunt u terecht voor basiscursus OR. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kennis. Al 25 jaar lang geeft ons bureau al trainingen om de ondernemingsraden van bedrijven sterker te maken. Buro Klaverdijk werkt samen met verschillende partners die expert zijn in hun gebied. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste adviezen geven. Wij stellen 5 factoren op als basis voor een goede ondernemingsraad. Wij kunnen uw team trainen om te beschikken over deze vaardigheden.

Wilt u weten welke 5 factoren dit zijn? Bekijk ze op onze webpagina.

Kennis en vaardigheden ondernemingsraden vergroten

Als u de kennis en vaardigheden van de ondernemingsraden wilt vergroten, zijn de trainingen van Buro Klaverdijk erg geschikt. Samen kan besproken worden welke thema’s opgepakt kunnen worden en prioriteit hebben. Verschillende vaardigheden kunnen hierbij aan bod komen. Het is bij ons mogelijk om losse trainingen te volgen, maar u kunt er ook voor kiezen om te kiezen voor meerderjarige trainingen. Hieronder ziet u een paar onderwerpen van trainingen die worden aangeboden:

  • Wetkennis vergroten
  • Advies- en instemmingstrajecten
  • Gesprekstechnieken
  • Omgaan met kritiek
  • Vergadertechnieken

Er kan zelf gekozen worden hoe de training gevolgd kan worden. Het is mogelijk om op locatie de training te volgen. Hierbij heeft u de keuze om bij ons op locatie te komen of dat wij bij u op locatie komen. Als wij bij u op locatie komen is het wel belangrijk dat de ruimte groot genoeg is en dat er ongestoord gewerkt kan worden. Ook bieden wij de mogelijkheid om online trainingen te geven. Hierbij moet wel rekening worden gehouden dat de cursisten het gewend zijn om online aantekeningen te maken en beschikken over de juiste middelen.

Basiscursus OR volgen bij Buro Klaverdijk

Heeft u nog vragen over onze basiscursus OR? Of wilt u uw bedrijf aanmelden voor het volgen van de trainingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?