Cursus ondernemingsraad

Wilt u als ondernemingsraad professioneler en effectiever worden? Buro Klaverdijk biedt een totaal pakket als het gaat om cursus voor de ondernemingsraad, zowel voor de beginnende als de gevorderde OR. Met onze praktijkgerichte trainingen werken wij aan uw kennis en vaardigheden. Daarmee kunnen wij de daadkracht van de OR binnen uw organisatie vergroten. Daarnaast werken we aan de verdere ontwikkeling van de kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor zowel de OR werkzaamheden als de persoonlijke ontwikkeling. Denk aan wetskennis, communicatievaardigheden, vergadertechniek, onderhandelingstechniek, samenwerking met de bestuurder en de relatie met de achterban. De trainingen kunnen zowel als ’open training’ of als maatwerktrainingen worden gevolgd.

Cursus ondernemingsraad – Wat komt aan bod?

De maatwerktrainingen van Buro Klaverdijk zijn geschikt voor ondernemingsraden die als team aan hun kennis en kunde willen werken. We gaan daarbij uit van de reeds aanwezige kennis en bouwen daarop verder. De maatwerktrainingen zijn dé ideale manier om actuele thema’s aan te pakken, specifieke bedrijfsgebonden problemen onder de loep te nemen of te bouwen aan een sterk OR team. De cursusonderwerpen worden nauwkeurig afgestemd op de groep. Daarnaast wordt het programma van de maatwerktrainingen altijd in goed overleg met de OR vastgesteld.

Cursus ondernemingsraad bij Buro Klaverdijk

Goed georganiseerd en planmatig werken komt de effectiviteit van de OR ten goede. Een geïnformeerde en vaardige OR is in staat om sterk en inhoudelijk tegenspel te bieden aan de directie. Met alle aspecten van het OR werk kunnen wij u helpen: organisatie van het OR werk, vaardigheden, wetgeving, financiële verslagen lezen, communicatie met de achterban, etc. Een goede samenwerking van het bestuur is belangrijk voor de gehele organisatie. Daarom adviseren wij onze klanten regelmatig om de bestuurder voor een deel van de cursus uit te nodigen. 

Meldt u via onze website aan voor één van onze open trainingen. Wilt u meer weten over onze maatwerktrainingen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons. Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Op werkdagen zijn wij ook telefonisch te bereiken.

Vrijblijvende offerte aanvragen