Dagelijks bestuur OR

Zoekt u, als lid van de ondernemingsraad, ondersteuning bij het dagelijks bestuur OR? Dan bent u bij Buro Klaverdijk zeker aan het juiste adres! Wij bieden verschillende trainingen aan, die antwoord geven op veel verschillende vragen tijdens het besturen van een ondernemingsraad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de taken en bevoegdheden van de OR, de organisatie van het OR-werk en de benodigde vaardigheden. Wij helpen u graag verder op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen onze trainingen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 

Dagelijks bestuur OR cursus gezocht? Wij helpen u verder!

Onze trainingen bestaan uit twee verschillende onderdelen; open trainingen en maatwerktrainingen. De maatwerktrainingen zijn gericht op uw gehele ondernemingsraad, terwijl de open trainingen gericht zijn op individuele leden van deze raad. In onze trainingen wordt er ook aandacht besteed aan OR-gerelateerde communicatietechnieken, teambuilding, het interpreteren van financiële cijfers, wetskennis, gesprekstechnieken enzovoort. Uw praktijksituatie is het uitgangspunt van onze trainingen, waardoor wij een optimaal rendement van uw training kunnen garanderen.

Buro Klaverdijk biedt al ruim 25 jaar lang advies en OR cursussen. Bij ons staat persoonlijke groei voorop. Naast de OR-trainingen die wij aanbieden kunnen wij u daarom ook begeleiden en adviseren. Gericht trainen vergroot volgens ons het inzicht en kennis van velen. Investeer direct in uw ondernemingsraad!

 

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning bij het dagelijks bestuur OR óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Buro Klaverdijk!

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?