Financiële training

Bent u geïnteresseerd om een financiële training te volgen? Bekijk dan eens het aanbod van Buro Klaverdijk! Bij ons vindt u namelijk een groot aanbod van verschillende OR trainingen, maar u kunt ook bij ons terecht voor het adviseren en begeleiden van de ondernemingsraden. Ons bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring hiermee. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring kunnen opdoen. Hierdoor weten wij om te gaan met verschillende situaties en bedrijven.

Wilt u een volledig overzicht zien van welke opleidingen u bij ons kunt volgen? Bekijk ze dan hier.

Financiële training | Volg de training bij Buro Klaverdijk

Het is belangrijk dat er medewerkers van de OR financiële rapportages kan aflezen. Er moet namelijk op tijd worden geconstateerd hoe het bedrijf ervoor staat en of er mogelijke risico’s aankomen. Elk jaar ontvangt de OR zo een rapportage. Onderwerpen die er in voor kunnen komen zijn onder andere:

  • Hoe ontwikkelen de loonkosten zich?
  • Overwerken en verlofsaldo
  • Ziekteverzuim
  • Mogelijke grote investeringen
  • Hoe gezond is de organisatie?

Tijdens de training wordt er besproken hoe de jaarrekeningen en begrotingen gelezen moeten worden. Ook worden de punten naar voren gebracht waarop de OR vooral op moet letten.

Volg ook onze Arbo training

In deze praktijkgerichte training leer je de hoofdlijnen van de Arbowet, de taken van de OR, de bevoegdheden en de partijen die een rol spelen bij de arbeidsomstandigheden. Het is belangrijk dat de medewerkers kunnen werken in een veilige en gezonde werkplek. De OR zorgt ervoor dat deze arbeidsomstandigheden worden bewaakt en verbeterd.

Neem contact met ons op

Wilt u zich aanmelden om onze financiële training te volgen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie. Zorg dat uw medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden en laat ze de trainingen volgen!

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?