Ondernemingsraad coaching

Bent u op zoek naar een professionele ondernemingsraad coaching voor uw ondernemingsraad? Bij Buro Klaverdijk bent u aan het juiste adres. Buro Klaverdijk helpt u op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke coaching en het geven van passend advies, bij de opstart van uw ondernemingsraad en voor ondernemingsraden die al ervaren zijn. Daarnaast kunnen wij u vakkundig ondersteunen bij ingewikkelde juridische- & bedrijfskundige vraagstukken. Naast het coachen en adviseren van uw ondernemingsraad, geven wij verder ook maatwerk trainingen. Ook open trainingen op het gebied van vaardigheden, bevoegdheden en taken van de ondernemingsraad.

Ondernemingsraad coaching: Onderwerpen

Gedurende de OR coaching komen diverse praktijkgerichte situaties aan bod. Wij geven in onze training antwoord op vragen als: ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’. Of: ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’. En ten slotte: ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’. Naast deze vragen worden verschillende theoretische onderwerpen behandeld, zoals: OR gerelateerde wetskennis en het interpreteren van financiële cijfers. Tot slot wordt aandacht besteed aan communicatie technieken, teambuilding en gesprekstechnieken. De coaching wordt te allen tijde gebaseerd op uw praktijksituatie. Hierdoor kunnen wij u een optimaal rendement garanderen.

OR coaching en advies van Buro Klaverdijk | Ondernemingsraad coaching

Buro Klaverdijk specialiseert zich in het adviseren van ondernemingsraden. Wat uw ondernemings vraagstuk ook is, wij garanderen een advies van uitstekende kwaliteit. Tijdens deze adviestrajecten werken we samen met vaste partners die specialist zijn binnen hun vakgebied. We geven naast advies ook verschillende trainingen op maat. Hier besteden wij uitgebreid aan kennis en vaardigheden waarover ieder OR lid zou moeten beschikken. U bent als lid van de OR immers de spin in het web voor uw organisatie.
Heeft u interesse in een passend OR advies, of één van onze open trainingen? Via de contactgegevens op de website kunt u vrijblijvend een offerte op maat opvragen. Ook bij andere vraagstukken helpen wij u graag verder. Op werkdagen staan wij u graag telefonisch te woord. Voor onze open trainingen kunt u zich direct inschrijven, via ons contact formulier.

Ondernemingsraad coaching

Contact opnemen?