Ondernemingsraad cursus

Bent u op zoek naar een professionele ondernemingsraad cursus? Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau. Wij, van Buro Klaverdijk, bieden maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Gedurende de trainingen geven wij antwoord op alle vragen op het gebied van OR taken, OR bevoegdheden en de benodigde vaardigheden. Buro Klaverdijk helpt u op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad en is ook uw partner als het gaat om het opstarten van uw ondernemingsraad of het geven van advies wanneer het gaat om ingewikkelde juridische, financiële en bedrijfskundige vraagstukken, wij helpen u graag verder!

 

Ondernemingsraad cursus – Onderwerpen

In de trainingen van Buro Klaverdijk geven wij antwoord op verschillende praktijkgerichte vragen, zoals: ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’, ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’ of ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’. Daarnaast wordt er in onze trainingen ook aandacht besteed aan OR gerelateerde communicatie technieken, teambuilding, interpreteren van financiële cijfers, wetskennis, gesprekstechnieken enzovoort. Uw praktijksituatie is het uitgangspunt van onze trainingen, waardoor wij optimaal rendement van de ondernemingsraad cursus kunnen garanderen.

 

Ondernemingsraad cursus van Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk biedt u zeer professionele trainingen gericht op de kennis en vaardigheden waar u, als OR lid, over moet beschikken. U bent immers een spin in het web voor de organisatie en behartigt u de belangen van collega’s. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Wij garanderen uitstekende adviezen als het gaat om allerlei organisatie vraagstukken. In adviestrajecten werken wij waar nodig samen met vaste partners die stuk voor stuk expert zijn binnen hun vakgebied.

Heeft u interesse in een ondernemingsraad cursus van Buro Klaverdijk? Meld u dan nu aan via ons contactformulier voor één van onze trainingen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Op werkdagen zijn wij telefonische bereikbaar. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via de overige contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!

Ondernemingsraad cursus

Contact opnemen?