Ondernemingsraad cursussen

Wilt u graag met uw team ondernemingsraad cursussen gaan volgen? Dan bent u aan het juiste adres bij Buro Klaverdijk! Bij ons kunt u namelijk verschillende cursussen volgen die aansluiten bij uw organisatie. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat uw persoonlijke groei bij ons voorop staat. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemingsraden. Hiermee streven wij naar een optimaal rendement voor de cursist en een kennisoverdracht van hoge kwaliteit.

Als u meer wilt weten over Buro Klaverdijk, bekijk dan eens de over ons pagina.

Ondernemingsraad cursussen | Buro Klaverdijk

Voor verschillende aandachtsgebieden biedt Buro Klaverdijk trainingen aan. Tijdens de training komen ontwikkelingen en bijzonderheden aan bod en wordt er dieper ingegaan op specifieke materie. Omdat wij begrijpen dat elke ondernemingsraad anders is, kunnen de cursussen geheel naar wensen en behoeften worden aangepast.

De themacursussen die bij ons momenteel worden aangeboden zijn:

  • Arbo training
  • FinanciĆ«le training
  • OR en Pensioen

De open trainingen

Naast maatwerktrainingen en themacursussen, bieden wij ook open trainingen aan. Deze trainingen zijn gericht op individuele OR leden. De trainingsgroep zal daarom ook bestaan uit leden die komen uit verschillende ondernemingsraden. De trainingen die worden gegeven bij de open training zijn geschikt voor bijvoorbeeld nieuwe OR leden. Hiermee krijgen ze meteen een goede dosis basiskennis.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over de ondernemingsraad cursussen die wij geven, dan kunt u altijd contact opnemen. Als u zich op wilt geven voor de open training, dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat u weet wanneer de eerstvolgende training is die u kunt bijwonen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij de trainingen van Buro Klaverdijk!

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?