Ondernemingsraad scholing

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat u kan helpen bij uw ondernemingsraad scholing? Dan bent u bij Buro Klaverdijk aan het juiste adres. Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau, en wij bieden u maatwerk- en open scholing op het gebied van medezeggenschap. Tijdens onze ondernemingsraad trainingen geven wij antwoord op verschillende vragen. Deze hebben te maken met alle benodigde vaardigheden waarover u, als OR lid, dient te beschikken. Naast scholing voor de ondernemingsraad geven wij ook passend advies bij uw bedrijfskundige of financiële vraagstukken. Buro Klaverdijk helpt u graag verder naar een daadkrachtige ondernemingsraad.

Ondernemingsraad scholing: Onderwerpen

Wij, van Buro Klaverdijk, kunnen u optimaal adviseren bij diverse adviesaanvragen en instemmingsaanvragen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om fusies, grote investeringen of reorganisaties. Wij kunnen u helpen bij het opstarten en instellen van uw OR, maar ook bijvoorbeeld bij het organiseren van OR verkiezingen. Wij bekijken het advies van alle kanten: bedrijfskundig, juridisch en financieel. Deze invalshoeken zetten wij disciplinair in, op het moment dat dit nodig is voor een juist advies. Dat betekent voor u drie specialismen in één passend advies. Wij kunnen alle ontwikkelings processen die aan de orde kunnen komen op een professionele wijze oppakken en afhandelen. Dit doen wij samen met onze deskundige en zeer betrouwbare adviseurs.

Ondernemingsraad trainingen bij Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk biedt u zeer professionele trainingen, daarnaast zijn wij gespecialiseerd en ervaren in het adviseren van ondernemingsraden. Wij garanderen advies van hoge kwaliteit, met betrekking tot allerlei organisatie vraagstukken. In adviestrajecten werken wij samen met vaste partners die hierin een extra meerwaarde kunnen geven, zowel op financieel als juridisch gebied.

Heeft u interesse in onze ondernemingsraad training? Vul dan het contactformulier in op de website. Hierin kunt u een offerte aanvragen, of u direct aanmelden voor één van onze open trainingen. Natuurlijk kunt u met andere vragen of voor advies omtrent uw ondernemingsraad t allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan gemakkelijk via de contactgegevens op onze website. Op werkdagen zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar, en helpen u graag verder!

Ondernemingsraad scholing

Contact opnemen?