Ondernemingsraad training

Bent u op zoek naar een professionele ondernemingsraad training? Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau. Wij bieden zowel maatwerk-, als open trainingen op het gebied van medezeggenschap. In onze trainingen geven wij antwoord op alle vragen op het gebied van OR taken, bevoegdheden en de vaardigheden die u nodig heeft. Ook wanneer het gaat om het opstarten van uw ondernemingsraad of ingewikkelde juridische- en bedrijfskundige vraagstukken, bieden wij ondersteuning op weg naar een daadkrachtige OR.

Onderwerpen in training

Als lid van de ondernemingsraad bent u een spin in het web van het bedrijf en behartigt u de belangen van collega’s. In uw OR rol heeft u andere kennis en vaardigheden nodig dan wat u in uw dagelijks werk gewend bent. Denk hierbij aan:

  • Kennis en toepassing van de WOR en de Arbowet
  • Gesprekstechnieken
  • Communicatie technieken
  • Teambuilding
  • Inzicht in de financiële cijfers

Vragen die in onze praktijkgerichte trainingen behandeld worden zijn onder andere: “Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering?”, “Welke taken passen bij een specifiek OR lid?”, maar ook “Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?”.

Ondernemingsraad training bij Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk biedt u zeer professionele trainingen en daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Wij garanderen adviezen van hoge kwaliteit als het gaat om allerlei organisatie vraagstukken. In adviestrajecten werken wij waar nodig samen enkele vaste partners die een extra meerwaarde kunnen geven op financieel en juridisch gebied.

Wilt u zich inschrijven voor de ondernemingsraad training? Vul dan ons contactformulier in op de website. Hierin kunt u een offerte vragen of uzelf aanmelden voor onze open trainingen. Natuurlijk kunt u ook voor andere vragen of advies omtrent uw ondernemingsraad contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen uiteraard telefonisch bereikbaar en helpen u graag verder!

Ondernemingsraad training

Contact opnemen?