Opleiding OR

Voor een ondernemersraad opleiding kunt u terecht bij Buro Klaverdijk. Wij zijn een onafhankelijk trainingsbureau en bieden maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Tijdens onze opleidingen geven wij antwoord op alle vragen op het gebied van OR taken, OR bevoegdheden en de benodigde vaardigheden. Wij helpen u bij het opstarten of ontwikkelen van uw ondernemersraad.

Wat komt aan bod tijdens een OR opleiding?

Zoals eerder benoemd stemmen wij de training of opleiding volledig af op uw huidige situatie. Wij geven u graag een opsomming van wat u kunt verwachten:

  1. Hoe organiseert u een OR vergadering die effectief bijdraagt aan de voortgang van de werkzaamheden?
  2. Optimale toepassing van de bevoegdheden creëren binnen het OR-team en op deze manier de belangen van de anderen in de organisatie te behartigen.
  3. De taken van het OR-team toelichten en uitwerken.

Daarnaast wordt aan meerdere onderwerpen aandacht besteed in onze trainingen. Denk hierbij aan gesprekstechnieken, communicatietechnieken, teambuilding, wetskennis en het interpreteren van financiële cijfers. Deze kennis en vaardigheden kunt u direct in uw ondernemingsraad implementeren. 

Ondernemersraad opleiding volgen bij Buro Klaverdijk

Alles halen uit uw kennis en kunde. Dat is waar wij voor gaan tijdens de opleiding OR! Wij adviseren u daarnaast ook graag op andere takken binnen de OR. Wilt u hier meer over weten of u inschrijven voor de opleiding? Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0184-420438 of mail buroklaverdijk@or-training.nl. Goed om te benoemen is dat wij op werkdagen bereikbaar zijn van 08:30-16:30.

Opleiding OR

Contact opnemen?