OR coaching

Bent u op zoek naar een professionele OR coaching voor uw ondernemingsraad? Dan bent u bij Buro Klaverdijk aan het juiste adres. Buro Klaverdijk helpt u op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen en geven van passend advies bij het opstarten van uw ondernemingsraad. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij ingewikkelde juridische en bedrijfskundige vraagstukken. Naast coachen en adviseren van uw ondernemingsraad, geven wij ook maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van OR vaardigheden, OR bevoegdheden en OR taken.

Onderwerpen trainingen

Buro Klaverdijk is gespecialiseerd in het coachen en adviseren van uw ondernemingsraad. Daarnaast geven wij trainingen waar diverse situaties uit de praktijk aan bod komen. In deze trainingen geven wij onder andere antwoord op de vragen: ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’, Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’ of ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering?’. Maar er wordt aan meerdere onderwerpen aandacht besteed in onze trainingen. Ook besteden wij in onze trainingen aandacht aan OR gerelateerde gesprekstechnieken, communicatie technieken, teambuilding, wetskennis en het interpreteren van financiële cijfers enzovoort. Wij zijn een onafhankelijk trainingsbureau en wij garanderen u optimaal rendement van al onze trainingen.

OR coaching bij Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk beschikt over veel vakkennis en ervaring, Hierdoor kunnen wij u adviezen van uitstekende kwaliteit garanderen. Gedurende de adviestrajecten werken wij samen met vaste partners die stuk voor stuk expert zijn binnen hun vakgebied. Naast het adviseren van de ondernemingsraad, geven wij trainingen waarin wij aandacht besteden aan de kennis en vaardigheden waar ieder OR lid over moet beschikken.

Contact

Heeft uw ondernemingsraad behoefte aan OR coaching? Via onze contactgegevens op onze website kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Wij staan u graag te woord. Daarnaast kunt u zicht direct aanmelden via ons contactformulier voor één van onze trainingen.

OR opleidingen

Contact opnemen?