OR cursus onderwerpen

Bent u op zoek naar een partner die uw OR op een professionele wijze kan trainen? En heeft u daarbij speciale onderwerpen in gedachten? Wij, van Buro Klaverdijk, zijn een onafhankelijk trainingsbureau. Wij bieden maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Tijdens de trainingen geven wij antwoord op nagenoeg alle vragen op het terrein van OR taken, OR bevoegdheden en de OR vaardigheden. Of het nu gaat om ingewikkelde juridische en bedrijfskundige vraagstukken of het opstarten van uw ondernemingsraad, Buro Klaverdijk helpt u op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad.

OR cursus onderwerpen

De trainingen van Buro Klaverdijk zijn zoveel mogelijk praktijkgericht en geven antwoord op verschillende vragen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Als eerste: ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’
  • Ten tweede: ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’
  • Ten derde: ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’
  • Tot slot: ‘Wat speelt er momenteel binnen de OR en onze organisatie, hoe kunnen we dit het beste aanpakken?

Daarnaast wordt er in onze trainingen ook aandacht besteed aan OR gerelateerde wetskennis, gesprekstechnieken, onderhandelingstechnieken, communicatie technieken, teambuilding, interpreteren van financiële cijfers enzovoort. Kortom: Uw praktijksituatie is steeds het uitgangspunt van onze trainingen, waardoor het rendement van de cursus optimaal is.

Meer weten?

Samengevat biedt Buro Klaverdijk u zeer professionele trainingen gericht op de kennis en vaardigheden waar u, als OR lid, over moet beschikken. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Wij kunnen u garanderen dat onze adviezen van goede kwaliteit zijn.

Heeft u interesse in een training, met wellicht specifieke OR cursus onderwerpen? Of kunnen wij u helpen met een deskundig advies? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen, met een reactie komen. Mocht u een vrijblijvende offerte willen ontvangen of een andere vraag hebben kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. Op werkdagen zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Wij staan u graag te woord!

OR cursus onderwerpen

Contact opnemen?