OR secretaris

Bent u een OR secretaris en wilt u meer leren over het juist organiseren van deze vergaderingen? Wij, van Buro Klaverdijk, kunnen u verder helpen! Buro Klaverdijk biedt verschillende cursussen voor een ondernemingsraad aan, die u zowel fysiek als online kunt volgen. Daarnaast heeft u als secretaris ook de keuze of u trainingen wilt volgen voor de gehele ondernemingsraad óf juist voor enkele (nieuwe) individuele leden.

Wilt u meer informatie over onze trainingen en/of organisatie? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier op onze website. Een van onze medewerkers zal spoedig antwoorden.

 

OR secretaris trainingen? Wij staan voor u klaar!

Buro Klaverdijk adviseert haar klanten bij complexe financiële, juridische en bedrijfskundige vraagstukken. Onze adviseurs zullen altijd op maat met u meekijken naar uw situatie. Vervolgens zullen zij een passend advies ontwikkelen, die in samenwerking en overleg met de ondernemingsraad wordt uitgebracht. We spelen in op de behoefte van de ondernemingsraad met duidelijk geformuleerde doelen en afwisselende werkwijzen. Gericht trainen vergroot het inzicht, de kennis en de kunde. Samengevat: we bieden OR trainingen met een hoog rendement en die direct toepasbaar zijn in de medezeggenschapspraktijk.

Wij werken met een vaste groep van trainers, die ieder hun sporen hebben verdiend binnen diverse relevante vakgebieden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan sociologie, bedrijfskunde, economie, recht, Arbo, pensioenen en communicatie. Vanuit een van deze achtergronden helpen zij u als ondernemingsraad om uw OR taken optimaal te kunnen uitvoeren.

 

Kom in contact!

Heeft u, als OR secretaris, nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen? Wacht niet en neem dan in beide gevallen direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken met u mee over de mogelijkheden. Tot ziens bij Buro Klaverdijk!

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?