Scholing ondernemingsraad

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de scholing van uw ondernemingsraad? Dan bent u bij Buro Klaverdijk aan het juiste adres. Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau en biedt maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap.

Tijdens onze trainingen geven wij antwoord op verschillende vragen die te maken hebben met alle benodigde vaardigheden waarover u als OR lid moet beschikken. Naast scholing geven wij ook een passend advies bij verschillende vraagstukken. Wij helpen u graag verder op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad!

De onderwerpen van de scholing ondernemingsraad

Tijdens de scholing van de ondernemingsraad worden er diverse praktijkgerichte vragen behandeld. De volgende vragen kunnen naar voren komen tijdens de training:

·        Welke taken passen bij een specifiek OR lid?

·        Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering?

·        Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen om zo de belangen van de achterban te behartigen?

Naast de praktijkgerichte vragen die behandeld worden wordt er onder andere ook aandacht besteed aan de volgende OR zaken:

·        Wetskennis,

·        Interpreteren van financiële cijfers;

·        Communicatietechnieken;

·        Teambuilding;

·        Gesprekstechnieken;

 De trainingen worden gebaseerd op uw praktijksituatie waardoor wij u optimaal rendement kunnen garanderen. 

Scholing ondernemingsraad van Buro Klaverdijk

Als OR lid moet u over uiteenlopende vaardigheden en kennis beschikken waar wij in onze zeer professionele trainingen aandacht aan te besteden. Als OR lid bent u namelijk een spin in het web voor de organisatie. Daarnaast behartigt u de belangen van uw collega’s. Naast het geven van trainingen zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden.

 

Meer informatie over scholing OR

Wanneer u interesse heeft in de scholing ondernemingsraad bij Buro Klaverdijk, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. U kunt zich aanmelden voor één van onze trainingen via de button ‘contactformulier’ aan de rechterkant van deze pagina. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar.

OR opleidingen

Contact opnemen?