Scholing ondernemingsraad

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de scholing van uw ondernemingsraad? Dan bent u bij Buro Klaverdijk aan het juiste adres. Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau en biedt maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Wij geven gedurende onze trainingen antwoord op alle vragen op het gebied van OR taken, OR bevoegdheden en alle overige benodigde vaardigheden waar ieder OR lid over moet beschikken. Naast de scholing ondernemingsraad geven wij ook een passend advies bij ingewikkelde juridische, bedrijfskundige en financiële vraagstukken. Wij helpen u graag verder op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad!

Scholing ondernemingsraad – Onderwerpen

Tijdens de scholing van de ondernemingsraad worden er diverse praktijkgerichte vragen behandeld. Vragen zoals: ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’, ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’ of ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’. Gedurende de trainingen wordt er ook aandacht besteed aan OR gerelateerde wetskennis, interpreteren van financiële cijfers, communicatie technieken, teambuilding, gesprekstechnieken, enzovoort. De trainingen worden gebaseerd op uw praktijksituatie waardoor wij u optimaal rendement kunnen garanderen.

Scholing ondernemingsraad van Buro Klaverdijk

U, als OR lid, moet over uiteenlopende vaardigheden en kennis beschikken waar wij in onze zeer professionele trainingen aandacht aan besteden. Als OR lid bent u namelijk een spin in het web voor de organisatie. Daarnaast behartigt u de belangen van uw collega’s. Naast het geven van trainingen zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Wij garanderen u adviezen van uitstekende kwaliteit.

Wanneer u interesse heeft in de scholing ondernemingsraad bij Buro Klaverdijk, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. U kunt zich aanmelden voor één van onze trainingen via de button ‘contactformulier’ aan de rechterkant van deze pagina. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Op werkdagen zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar.

OR opleidingen

Contact opnemen?