Training OR

Bent u op zoek naar een professionele training OR? Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau en biedt maatwerk- en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Daarin geven wij antwoord op alle vragen op het gebied van bevoegdheden, taken en de vaardigheden die u, als OR lid nodig heeft. Maar ook wanneer het gaat om het opstarten van uw ondernemingsraad of ingewikkelde juridische en bedrijfskundige vraagstukken, helpen wij u verder op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad.

Training OR – Onderwerpen

In de trainingen worden verschillende vragen behandeld, zoals: ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’, ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’ of ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’. De trainingen van Buro Klaverdijk geven niet alleen antwoord op deze vragen, ook wordt er aandacht besteed aan andere onderwerpen zoals: rechten en plichten van de OR, gesprekstechnieken, communicatie technieken, teambuilding, leren lezen van financiële verslagen enzovoort. We zorgen ervoor dat het geleerde direct toepasbaar is voor u als OR lid.

Training OR bij Buro Klaverdijk

Wanneer u lid bent van een ondernemingsraad bent u een spin in het web voor de organisatie en behartigt u de belangen van uw collega’s. Dat vraagt om veel vaardigheden waar wij in onze trainingen aandacht aan besteden. Naast het geven van trainingen zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van bestaande ondernemingsraden. Wij werken in adviestrajecten samen met vaste partners. Zij kunnen een extra meerwaarde geven op zowel financieel als juridisch gebied.

Bent u geïnteresseerd in een training OR? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website voor meer informatie of een offerte aanvraag. Daarnaast kunt u zich via het contactformulier aanmelden voor één van onze open trainingen. Natuurlijk zijn wij op werkdagen ook telefonisch bereikbaar. Wij horen graag van u!

Training OR

Contact opnemen?