OR advisering

Uw organisatie kan te maken krijgen met zaken als een reorganisatie, een fusie of overname, een grote investering of een standplaatswijziging. In dat geval is het belangrijk dat de OR hier in een vroeg stadium bij betrokken wordt. Een OR kan dan wel te maken krijgen met complexe vraagstukken waar te weinig kennis van aanwezig is.

WOR artikel 16 biedt de OR het recht om in die gevallen een beroep te doen op deskundigen, waardoor een voorgenomen besluit of onderwerp met meer professionaliteit en voortvarendheid kan worden afgehandeld. Dit komt niet alleen het proces ten goede, maar is ook in het belang van de onderneming: het leidt tot krachtige en gedragen besluiten.

Buro Klaverdijk is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden tijdens besluitvormingstrajecten. Wij kunnen u optimaal adviseren bij ingewikkelde juridische, financiële en bedrijfskundige vraagstukken.

Het advies van de adviseur van Buro Klaverdijk zal altijd maatwerk zijn en geheel in overleg met de OR tot stand komen. De werkzaamheden bestaan met name uit:

  • Bestudering van de beschikbare stukken en het bespreken daarvan;
  • Opstellen van een memo met conclusies/opmerkingen;
  • Adviseren aan de OR inzake de medezeggenschap, telefonisch dan wel op locatie.

Door onze ervaring en deskundigheid kunnen de adviseurs van Buro Klaverdijk u voorzien van adviezen van uitstekende kwaliteit. Bij sommige trajecten kan diepgaande expertise worden gevraagd. Om die reden werken wij samen met vaste partners die stuk voor stuk expert zijn binnen hun vakgebied.

Stel direct uw vraag

Heeft u een vraag over onze dienst ‘OR advisering?’ Vul onderstaand formulier in om uw vraag aan ons door te geven.

Bezoekadres

Parallelweg 4, 3364 AL Sliedrecht  (gebruik voor uw navigatie het adres: Leeghwaterstraat 239, 3364 AE  Sliedrecht)

Telefoon:  0184 – 420438

Routebeschrijving

Bel mij terug