Ruim 25 jaar ervaring in OR trainingen

Uw persoonlijke groei staat bij ons voorop.

Buro Klaverdijk is een middelgroot scholingsinstituut wat al meer dan 25 jaar actief is in het geven van OR trainingen. Naast deze trainingen is Buro Klaverdijk ook gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ondernemingsraden.

De aanpak van Buro Klaverdijk:

“We spelen in op de behoefte van de ondernemingsraad met duidelijk geformuleerde doelen en heldere leermodellen. Gericht trainen vergroot het inzicht, de kennis en de kunde. Samengevat: we bieden OR trainingen met een hoog rendement, die direct toepasbaar zijn in de medezeggenschapspraktijk.”

De 4 succesfactoren:

  • Planmatig werken;
  • De juiste prioriteiten stellen;
  • Constructief omgaan met de bestuurder;
  • In nauw contact staan met de achterban;

Volgens ons zijn dit de 4 factoren die de basis zijn voor het succes van een ondernemingsraadstraining. Om deze succesfactoren in de praktijk te kunnen toepassen moet uw ondernemingsraad beschikken over kennis en uiteenlopende vaardigheden. Buro Klaverdijk werkt daarom met een groep vaste trainers die hun sporen hebben verdiend binnen diverse vakgebieden zoals sociologie, bedrijfskunde, economie, recht en communicatie. Vanuit die achtergrond helpen zij u als ondernemingsraad om uw OR taken optimaal te kunnen uitvoeren.

Benieuwd naar onze trainingen?

Buro Klaverdijk biedt verschillende flexibele trainingen aan. Alles kan voor u samengesteld worden, geheel op maat.

Wie wij zijn

Wij stellen ons graag aan u voor! Bekijk ook eens onze trainers met hun specialisaties uitgelicht.