Corona. Buro Klaverdijk geeft advies.

Uw persoonlijke groei staat bij ons voorop.

Corona tijd:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De maatschappij wordt momenteel hard geraakt door de uitbraak van het coronavirus. Iedereen heeft hiermee te maken en dit brengt grote zorgen en veel onzekerheden met zich mee.

Binnen organisaties zijn of worden diverse maatregelen genomen waar de OR bij betrokken behoord te zijn. Omdat de OR vanwege de crisis te maken krijgt met nieuwe en onbekende vraagstukken en er snel geschakeld moet worden leidt dit vaak een grote uitdaging voor de OR. Extra lastig omdat het OR overleg, het overleg met de bestuurder en de achterban op een laag pitje kan staan door o.a. het thuiswerken.

Het is belangrijk dat de medezeggenschap ook (of juist) nu goed wordt ingevuld en Buro Klaverdijk kan haar klanten daar goed bij helpen.

 

Mogelijkheden

Maatwerktraining

Tijdens een maatwerktraining kan de OR specifieke vraagstukken samen met en onder begeleiding van één van onze ervaren trainers goed en voortvarend  behandelen en uitwerken. Trainingen mogen – als de RIVM regels worden nageleefd – nog steeds op locatie gegeven worden. Dit kan eventueel ook via een online meeting.

Advies / ondersteuning

Onze ervaren trainers/adviseurs kunnen de OR op allerlei gebieden ondersteunen en vragen beantwoorden. Dit kan telefonisch, per email, via een online meeting of een afspraak op locatie.

Op vragen die snel en gemakkelijk door ons beantwoord kunnen worden is onze reactie gratis. Lukt dat niet, dan zullen wij vooraf een indicatie geven van de kosten.

Buro Klaverdijk staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Samen komen wij uit deze crisis!

Stel uw vraag aan Buro Klaverdijk

Wij staan voor u klaar, u krijgt altijd én snel een reactie van ons!