Kennismaking

Ruim 25 jaar ervaring in OR trainingen

Buro Klaverdijk is een middelgroot scholingsinstituut wat actief is in het geven van OR trainingen. Buro Klaverdijk is ruim 25 jaar geleden opgericht door de voormalige directeur Koos Klaverdijk. Hij zet zijn jarenlange ervaring in de medezeggenschap nog altijd voor ons in door het trainen en adviseren van ondernemingsraden die klant zijn bij Buro Klaverdijk.

De aanpak van Buro Klaverdijk:

“We spelen in op de behoefte van de ondernemingsraad met duidelijk geformuleerde doelen en heldere leermodellen. Gericht trainen vergroot het inzicht, de kennis en de kunde. Samengevat: we bieden OR trainingen met een hoog rendement, die direct toepasbaar zijn in de medezeggenschapspraktijk.”

OR taken makkelijk maken

De 4 succesfactoren voor een daadkrachtige ondernemingsraad volgens Buro Klaverdijk:

  1. Planmatig werken
  2. De juiste prioriteiten stellen
  3. Constructief omgaan met de bestuurder
  4. In nauw contact staan met de achterban

Om deze succesfactoren in de praktijk te kunnen toepassen moet uw ondernemingsraad beschikken over kennis en uiteenlopende vaardigheden. Buro Klaverdijk werkt daarom met een groep vaste trainers die hun sporen hebben verdiend binnen diverse vakgebieden zoals sociologie, bedrijfskunde, economie, recht en communicatie. Vanuit die achtergrond helpen zij u als ondernemingsraad om uw OR taken optimaal te kunnen uitvoeren.

Buro Klaverdijk OR Training

Buro Klaverdijk kent twee soorten OR trainingen:

OR maatwerktrainingen

Trainingen gericht op uw gehele ondernemingsraad. Aan de hand van de wensen en leerbehoeften van uw OR leden wordt het programma samengesteld. Deze trainingen zijn geschikt om actuele thema’s aan te pakken, specifieke bedrijfsgebonden problemen onder de loep te nemen of te bouwen aan een sterk OR team.

OR Open Trainingen

Trainingen gericht op individuele OR leden, waarbij de trainingsgroep bestaat uit leden van verschillende ondernemingsraden. Maandelijks zijn er diverse open trainingen waarop OR leden zich vrij kunnen inschrijven.
Deze trainingen zijn onder andere geschikt voor nieuwe OR leden en leden die specifieke OR taken verrichten, zoals commissieleden voor ARBO of financieel beleid.

Klaverdijk-kennismaking

Waarom OR trainingen van Buro Klaverdijk?

  • Trainingen voor individuele OR leden én trainingen voor de gehele ondernemingsraad
  • Trainers met uitgebreide praktijkervaring in hun vakgebied
  • Kennisoverdracht op een praktijkgerichte manier

Contact

[formidable id=”5″]

Bezoekadres

Parallelweg 4 3364 AL Sliedrecht  (gebruik voor uw navigatie het adres: Leeghwaterstraat 239, 3364 AE  Sliedrecht)

Telefoon:  0184 – 420438

Routebeschrijving

Trainingscentrum Sliedrecht

Routebeschrijving

Parallelweg 4 3364 AL Sliedrecht

Navigatie: Leeghwaterstraat 239