Advies ondernemingsraad

Advies ondernemingsraad nodig? Bij Buro Klaverdijk helpen wij u graag op weg! Als organisatie kunt u te maken krijgen met verschillende zaken zoals een grote investering, een reorganisatie, een fusie of overname of een standplaatswijziging. Hier komen nieuwe dingen bij kijken, waar de OR niet altijd kennis van heeft. Daarom is het wel fijn om advies te krijgen over complexe vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden tijdens besluitvormingstrajecten.

Wilt u graag meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Advies ondernemingsraad bij Buro Klaverdijk

Zoals al eerder benoemt zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden tijdens besluitvormingstrajecten. Buro Klaverdijk kan u adviseren bij complexe financiële, juridische en bedrijfskundige vraagstukken. Onze adviseurs zullen altijd kijken naar uw situatie en advies op maat uitbrengen in samenwerking en overleg met de OR. Zo zal hij/zij beschikbare stukken bestuderen en bespreken, memo’s opstellen waarin conclusies en bevindingen staan, telefonisch of op locatie advies uitbrengen aan de OR over medezeggenschap.

Wij werken samen met vaste partners die expert zij op verschillende vakgebieden. Hierdoor kunnen we u altijd van het juiste advies voorzien. Elke opdracht is natuurlijk anders, maar wij brengen alleen daadwerkelijk gemaakte uren in rekening. Mochten wij het afgesproken aantal uur overschrijden, zullen we dit altijd bij u aangeven.

Over ons

Buro Klaverdijk geeft al 25 jaar lang advies aan ondernemingsraden. Daarnaast zijn wij als scholingsinstituut ook gespecialiseerd in het geven van OR-maatwerktrainingen. Wij streven voortdurend naar een hoge kwaliteit van kennisoverdracht en een optimaal rendement voor de cursist. De beste manier om te leren is ‘doen’.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden op het gebied van advies ondernemingsraad? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! Vul ons contactformulier in of bel met 0184-420438.

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?