Maatwerktrainingen

Bent u op zoek naar OR maatwerktrainingen? Bij Buro Klaverdijk bent u op de juiste plek! Bij ons kunt u een training volgen voor uw ondernemingsraad waardoor de kennis en vaardigheden van de deelnemers vergroot worden. Omdat de trainingen op maat zijn gemaakt kunnen ze actuele thema’s aanpakken en bedrijfsgebonden problemen behandelen. Niet alleen werken we met losse maatwerktrainingen, u kunt bij ons ook terecht voor meerjarig opleidingsplannen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

OR maatwerktrainingen van Buro Klaverdijk

Ga als ondernemingsraad aan de slag en versterk de band onder leden. Tijdens onze maatwerktrainingen kan we gewerkt worden aan tal van werkzaamheden zoals vergader -en communicatietechnieken. Bovendien kunnen er ook wet aspecten behandeld worden waaronder de WOR, de Arbowet en de cao. In overleg met de OR worden trainingen met u op maat samengesteld. Hier hebben we alvast wat onderwerpen die u eventueel kunt gebruiken:

  • OR werk planmatig aanpakken;
  • Interne OR-faciliteiten vastleggen;
  • Wetskennis vergroten;
  • Communicatie met de achterban;
  • Advies- en instemmingstrajecten;
  • Bedrijfsanalyse door middel van SWOT of 7S-model;
  • Procesbeheersing ten aanzien van organisatievraagstukken.

Over Buro Klaverdijk

Buro Klaverdijk biedt al ruim 25 jaar langadvies en OR training. Bij ons staat persoonlijke groei voorop. Naast de OR-trainingen die wij aanbieden kunnen we u ook begeleiden en adviseren. Gericht trainen vergroot volgens ons het inzicht en kennis van velen. Investeer in uw ondernemingsraad.

Bent u benieuwd welke organisaties ook een maatwerktraining bij ons hebben gevolgd? Neem een kijkje op onze referentiepagina.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie ontvangen over maatwerktrainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184-420438. Buro klaverdijk geeft graag meer toelichting! U kunt direct om aanvullende informatie vragen of een afspraak inplannen. U kunt ons kantoor vinden aan de Parallelweg 4 in Sliedrecht.

Ondernemingsraad opleidingen

Contact opnemen?