OR advies

Bent u op zoek naar een professioneel OR advies? Wij, van Buro Klaverdijk, adviseren ondernemingsraden over vrijwel alle organisatie vraagstukken en garanderen u daarbij een hoog kennisniveau. Wij geven een passend advies bij ingewikkelde juridische, financiële en bedrijfskundige vraagstukken. Naast het geven van OR advies biedt Buro Klaverdijk maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van OR taken, OR bevoegdheden en de daarbij benodigde vaardigheden.

OR advies – Onderwerpen

Buro Klaverdijk kan u prima adviseren bij allerlei advies -en instemmingsaanvragen, bijvoorbeeld in geval van reorganisaties, fusies of grote investeringen. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen bij het instellen en opstarten van uw OR of bij het organiseren van OR verkiezingen. Het advies wat Buro Klaverdijk geeft wordt van alle kanten bekeken: bedrijfskundig, juridisch en financieel. Wij zetten deze disciplinair in als deze nodig zijn voor een juist advies, dus eigenlijk drie specialismen in één!
Wij durven dan ook rustig te zeggen dat wij met onze betrouwbare en deskundige adviseurs, alle ontwikkelingsprocessen die aan de orde kunnen komen op een professionele wijze kunnen oppakken en afhandelen.

OR advies door Buro Klaverdijk

Wij, van Buro Klaverdijk, zijn gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Buro Klaverdijk garandeert adviezen van uitstekende kwaliteit wanneer het gaat om allerlei organisatie vraagstukken. Wij werken gedurende de adviestrajecten samen met vaste partners, die stuk voor stuk expert zijn op hun vakgebied. Naast het adviseren geven wij trainingen waarin wij aandacht besteden aan de kennis en vaardigheden waar u, als OR lid, over moet beschikken. Wij, van Buro Klaverdijk, vinden dat ieder OR lid over deze kennis en vaardigheden moet beschikken. U bent immers de spin in het web voor de organisatie.

Heeft u interesse in een passend OR advies? Via onze contactgegevens op onze website kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Ook bij andere vragen helpen wij u graag verder. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord. Daarnaast kunt u zich direct aanmelden via ons contactformulier voor één van onze open trainingen.

OR advies

Contact opnemen?