OR adviseur

Bent u op zoek naar een professionele OR adviseur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Buro Klaverdijk is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden tijdens ingewikkelde besluitvormingstrajecten, zoals advies- en instemmingsaanvragen. We kunnen u optimaal adviseren bij ingewikkelde juridische, financiële en bedrijfskundige vraagstukken. Naast het optreden als OR adviseur, geven wij ook trainingen aan zowel ervaren als startende ondernemingsraden. Kortom: u bent bij aan het goede adres bij Bureau Klaverdijk voor training en advies. Neem gerust contact op over de mogelijkheden!

Wat biedt onze OR adviseur?

Als uw bedrijf te maken krijgt met bijvoorbeeld een reorganisatie, een fusie of overname, een grote investering of een standplaatswijziging, is het van groot belang dat de OR in een vroeg stadium betrokken wordt. Ook het vroegtijdig inschakelen van een adviseur door de OR is belangrijk. Zo kunt u zoveel mogelijk invloed uitoefenen op het uiteindelijke besluit. Het advies van de OR adviseur van Buro Klaverdijk zal altijd maatwerk zijn en geheel in overleg met u tot stand komen. De werkzaamheden bestaan met name uit:

  • Ten eerste: Bestudering van de beschikbare stukken en het bespreken daarvan;
  • Ten tweede: Opstellen van een memo met conclusies/opmerkingen;
  • Tot slot: Adviseren aan de OR inzake medezeggenschap, dit kan zowel telefonisch als op locatie.

Deskundige OR adviseurs

Onze deskundigen OR adviseurs zijn gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Dankzij onze deskundigheid en ervaring kunnen de adviseurs u voorzien van advies van uitstekende kwaliteit. Bij sommige trajecten kan diepgaande expertise worden gevraagd. Om die reden werken wij samen met vaste partners die stuk voor stuk expert zijn binnen hun vakgebied. Wij kunnen u per mail, telefonisch en online adviseren, maar komen ook graag langs bij u op locatie als dat uw voorkeur heeft.

Contact met Buro Klaverdijk

Wilt u een professionele OR adviseur inschakelen? Neem dan contact met ons op! Via het contactformulier onze website kunt u direct uw vraag stellen. Op werkdagen zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar. 

OR opleidingen

Contact opnemen?