OR scholing

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan helpen bij uw OR scholing? Dan bent u bij Buro Klaverdijk aan het juiste adres. Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau en biedt maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Tijdens onze trainingen geven wij antwoord op verschillende vragen die te maken hebben met alle benodigde vaardigheden waarover u, als OR lid, moet beschikken. Naast scholing, geven wij ook passend advies bij verschillende vraagstukken. Buro Klaverdijk helpt u graag verder naar een krachtige ondernemingsraad!

Onderwerpen

Gedurende de scholing OR komen er verschillende praktijkgerichte situaties aan bod. Wij geven in onze training antwoord op vragen, zoals ten eerste: ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’. Maar ook: ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’. Ten slotte: ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’. Naast deze vragen worden er ook andere onderwerpen behandeld. Denk aan OR gerelateerde wetskennis. Het interpreteren van financiële cijfers, communicatie technieken, teambuilding en meer. De scholing OR wordt gebaseerd op uw praktijksituatie. Hierdoor kunnen wij u optimaal rendement garanderen.

Buro Klaverdijk 

U, als OR lid, moet over uiteenlopende vaardigheden en kennis beschikken waar wij in onze zeer professionele trainingen aandacht aan besteden. Als OR lid behartigt u de belangen van uw collega’s en bent u de spin in het web voor de organisatie. Naast scholing zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van bestaande ondernemingsraden.

Contact | OR scholing

Wanneer u interesse heeft in de OR scholing van Buro Klaverdijk, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. Via de button ‘contactformulier’ kunt u zich aanmelden voor één van onze trainingen. Heeft u een vraag of wilt u direct een offerte opvragen. Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Uiteraard zijn wij op werkdagen gewoon telefonisch bereikbaar.

OR scholing

Contact opnemen?