OR training

Zoekt u een complete en professionele OR training? Buro Klaverdijk is een onafhankelijk trainingsbureau en wij bieden verschillende maatwerktrainingen op de gehele OR. Deze trainingen zijn geschikt om actuele thema’s aan te pakken. Daarin nemen wij ook specifieke bedrijfsgebonden problemen onder de loep. Wij bieden ook open trainingen waarin wij ons richten op de individuele leden van de OR.

OR training – Welke onderwerpen komen aan bod?

Als lid van een ondernemingsraad behartigt u de belangen van collega’s en bent u spin in het web van het bedrijf. In deze rol heeft u andere kennis en vaardigheden nodig dan wat u in uw dagelijks werk gewend bent. Vragen die in onze trainingen behandeld worden zijn: “Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering?”, “Welke taken passen bij een specifiek OR lid?”, maar ook “Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?”.

OR training bij Buro Klaverdijk

Bij Buro Klaverdijk vindt u zeer professionele trainingen, daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van bestaande ondernemingsraden. Wij garanderen adviezen van hoge kwaliteit als het gaat om allerlei organisatie vraagstukken. De adviseurs van Buro Klaverdijk beschikken over een netwerk van partners die u een extra meerwaarde kunnen geven, zowel op financieel als juridisch gebied.

Neem contact met ons op via het contactformulier om u aan te melden voor één van onze maatwerktrainingen, en met al uw vragen omtrent uw ondernemingsraad. Op werkdagen zijn wij ook telefonisch bereikbaar. We staan u graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen