Training ondernemingsraad

Buro Klaverdijk biedt een breed pakket voor de training van uw ondernemingsraad. De trainingen worden afgestemd op zowel beginnende als gevorderde ondernemingsraden en worden als maatwerktraining en open trainingen aangeboden. De trainingen worden gekenmerkt door een zakelijke en doelgerichte aanpak en het brede spectrum van de gehele organisatie is ons werkterrein. Buro Klaverdijk kan u door middel van training en advies op verschillende manieren ondersteuning bieden, op weg naar een daadkrachtige en professionele ondernemingsraad.

Training ondernemingsraad – Wat komt aan bod?

De ondernemingsraad loopt vaak dagelijks tegen problemen aan in de organisatie, die het OR werk er niet gemakkelijker op maken. Het ontbreekt de OR leden vaak aan tijd en kennis van de rechten en plichten. Ook zijn de managementvaardigheden van de OR leden vaak niet optimaal, terwijl deze wel nodig zijn om het werk van de ondernemingsraad op niveau te kunnen verrichten Met name het overleg met de directie levert hierdoor vaak niet het gewenste resultaat op. Tijdens de trainingen werken we aan de ontwikkeling van de individuele OR leden, maar ook aan de OR als geheel. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde wetskennis, de organisatie van het OR werk, structureel werken als OR, communicatie met de achterban, vergadertechniek, communicatie vaardigheden en de samenwerking met de bestuurder.

Training ondernemingsraad bij Buro Klaverdijk

Naast onze ondernemingsraad trainingen bieden wij ook deskundig advies aan ondernemingsraden op financieel, organisatorisch en juridisch gebied. Met al uw vraagstukken kunt u bij Buro Klaverdijk terecht. Indien nodig kunnen wij gebruik maken van ons vertrouwde netwerk van partners. Uit ervaring is namelijk gebleken dat dit op alle gebieden een grote meerwaarde kan bieden voor uw ondernemingsraad.

Wilt u meer weten over onze trainingen of zou u graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Op werkdagen zijn wij ook telefonisch te bereiken.

Vrijblijvende offerte aanvragen