Cursus OR

Bent u op zoek naar een professionele cursus OR? Wij, van Buro Klaverdijk, zijn een onafhankelijk trainingsbureau. Buro Klaverdijk biedt maatwerktrainingen en open trainingen op het gebied van medezeggenschap. Tijdens de trainingen geven wij antwoord op alle vragen op het gebied van OR taken, OR bevoegdheden en de OR vaardigheden. Maar ook wanneer het gaat om ingewikkelde juridische en bedrijfskundige vraagstukken of het opstarten van uw ondernemingsraad, helpt Buro Klaverdijk u op weg naar een daadkrachtige ondernemingsraad.

Cursus OR – Onderwerpen

In de praktijkgerichte trainingen van Buro Klaverdijk geven wij antwoord op verschillende vragen, zoals: ‘Hoe organiseer ik een effectieve OR vergadering’, ‘Hoe kan ik de bevoegdheden van de OR optimaal toepassen, om zo goed mogelijk de belangen van de achterban te behartigen?’ of ‘Welke taken passen bij een specifiek OR lid?’. Daarnaast worden er in onze trainingen ook aandacht besteed aan OR gerelateerde wetskennis, gesprekstechnieken, communicatie technieken, teambuilding, interpreteren van financiële cijfers enzovoort. Uw praktijksituatie is het uitgangspunt van onze trainingen, waardoor het rendement van de cursus optimaal is.

Cursus OR bij Buro Klaverdijk

Als lid van de ondernemingsraad behartigt u de belangen van collega’s. Daarnaast bent u een spin in het web voor de organisatie. Buro Klaverdijk biedt u zeer professionele trainingen gericht op de kennis en vaardigheden waar u, als OR lid, over moet beschikken. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingsraden. Wij garanderen adviezen van uitstekende kwaliteit als het gaat om allerlei organisatie vraagstukken. In adviestrajecten werken wij waar nodig samen met vaste partners die stuk voor stuk expert zijn binnen hun vakgebied.

Heeft u interesse in een cursus OR? Meld u dan nu aan via ons contactformulier voor één van onze trainingen. Mocht u een vrijblijvende offerte willen ontvangen of een andere vraag hebben kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. Ook zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar. Wij staan u graag te woord.

Cursus OR

Contact opnemen?